A tél utolsó napján se felejts el TUTI-t játszani! Nyerj ma is akár milliókat!

2020. 02. 29 – szombat

Szombaton Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az ügetőverseny hossza 2700 méter, a startnál pedig mindössze tizenöt versenyló várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csal tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Darling Berry (14) – Moni Viking (3) – Datcha (12) – Duke of Carless (13) – Botticino (11)

Darling Berry (14) erre a futamra készült az utolsó fellépése alkalmával. Jó képességű ménről beszélünk, aki nem tartozik a klasszisok közé, de ebben a mezőnyben esélyesként áll starthoz.

Moni Viking (3) szép győzelmet aratott az utolsó fellépésén. A szombati Kincsem+ futam mezőnyéből ő rendelkezik az egyik legkisebb életnyereménnyel, mégis korrekt a beállítása. Az ellenfelek közül Darling Berry (14) lesz a fő riválisa, de csalódás lenne, ha nem az első három között érne célba.

Datcha (12) téli futásaira nem lehet panasz. Az elmúlt években több betegség is hátráltatta a kancát, így mindig aggodalomra ad okot, amikor pályára lép, de a beállítása nagyon is jónak mondható, ezért remélhetőleg az első öt között fog végezni.

Duke of Carless (13) visszatérése balul sült el, de a parírozást követően, egészen jól mozgott a mezőny végén. A kondíciója sokat javult a február 20-ai futása óta, a beállítása pedig álomszerű, így  játékosoknak mindenképpen érdemes számolni vele.

Botticino (11) legutóbb nem úgy húzott a befutóban, ahogy azt tőle várható volt, mentségére szóljon, hogy a lassú tempó nem kedvezett neki. A szombati Kincsem+ futamban patkolatlanul lép pályára, mert kimondottan kedvező a beállítása, ezért is bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!