Ne mondj csütörtököt, játssz inkább ma is a TUTI-val és nyerj akár milliókat!

2020. 20. 27 – csütörtök

Csütörtökön is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2700 méteres ügetőversenyen tizenhat rutinos, hatéves és idősebb versenyló áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Violetto Jet (6) – Calina (4) – Dreambreaker (9) – Diable de Vauvert (7) – Portland (1)

Violetto Jet (6) egy minőségi mén, aki három győzelmet aratott egymást után és semmi sem akadályozza, hogy folytatódjon a lendülete. El tud menni vezetni és nagyon keményen képes védekezni, bírja a távot és kedveli a nagypályát, ezért úgy tűnik, nem kell aggódnia az ellenfelek miatt.

Calina (4) szenvedett a Prix de Nevers-ben, de az egyenesben már jól mozgott. A tréningek során jó formát mutat és kedvezők számára a versenyfeltételek. Patkolatlanul fog indulni, valószínűleg nagyobb esélye van, mint Dreambreaker-nek (9).

Dreambreaker (9) erre a versenyre készült, ezért patkolatlanul fog indulni. Minden távhoz könnyedén alkalmazkodik, a nagypálya pedig tökéletesen megfelel neki. Ha minden jól alakul, akkor főszereplő lehet a célegyenesben.

Diable de Vauvert (7) nagyszerűen tért vissza, de nem volt szerencséje a hajrában, így végül megállt és csak negyedik lett. Szereti az erős iramú, ritmusos versenyeket, ahol meg tudja mutatni a sebességét, így most is számíthatunk rá.

Portland (1) nagyon jó benyomást tett idomárjára az utolsó versenyén, ahol bár nem volt elég gyors, mégis jól sikerült a befejezése. Azóta minden jól megy, nagyszerű a beállítása és minden távhoz alkalmazkodik, ezért az erős ellenfelekkel szemben is jó futást várhatunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!