A hét közepén se felejts el TUTI-t játszani! Nyerj ma is akár milliókat!

2020. 02. 26 – szerda

Szerdán Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2100 méter hosszú ügetőversenyen tizenhat hétéves és idősebb versenyló kéri a játékosok figyelmét. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Desperado (13) – Champion Dore (9) – Dreamer de Chenu (5) – Darlington Park (7) – Talisker Horse (6)

Desperado (13) csodálatos teljesítményt nyújtott a februári fellépésein. A téli-meeting lassan véget ér, de a hétéves herélt továbbra is fantasztikusan dolgozik, így csak a második soros startpozíció szól ellene.

Champion Dore (9) nagyszerű teljesítménnyel rukkolt elő a január 23-ai fellépésén, mégis meg kellett elégednie a második helyezéssel. A decemberi győzelme alapján szerdán is számíthatunk rá, ahogy azt az év végén bizonyította, a vincennes-i nagypálya és a 2100 méteres táv is kedvez neki.

Dreamer de Chenu (5) február 16-án elfáradt az utolsó métereken, ezért csak a negyedik helyen végzett. Kipihente a verseny fáradalmait, így szerdán újult erővel lép majd pályára. A beállítása kedvező, ezért az első öt között van a helye.

Darlington Park (7) utolsó futásából hiba volna kiindulni, mert a mély pálya nem kedvezett a hétévesnek. A beállítása kitűnő a szerda délutáni versenyben, ezért Franck Nivarddal a sulkyjában az első öt között végezhet.

Talisker Horse (6) csak a közelmúltban került az idomításba, de eddig nagyon jó benyomást tett trénerére. A torinói könnyű győzelme óta erre a futamra készítették, amennyiben megfelelően beosztják az erejét, szerdán is az első öt között fog végezni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:55-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!