Kedden is tedd próbára a szerencséd! Játssz a TUTI-val és nyerj akár milliókat!

2020. 02. 25 – kedd

Kedden Chantilly ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1300 méteres galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér méri össze gyorsaságát. Izgalmas és gyors verseny lesz, ráadásul a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Kanderas (2) – Degrisement (9) – Vedeux (11) – Zavrinka (1) – Rimini (8)

Kanderas (2) visszatérésre készül, de könnyen felveheti az ilyen versenyek ritmusát és eredményes lehet.

Degrisement (9) legutóbb nagy hátrányból sikerült nyernie. Nagyon sokat profitált ebből a futásból és megfelelően felkészült ebben a kategóriában, de az ilyen stílusú versenyeken mindig sokat számít a pálya. Nagyon jó állapotban maradt és a pönalitása ellenére megismételheti ezt a remek teljesítményt, ha végig tud jönni a falon.

Vedeux (11) legutóbbi futásai nem sikerültek túl jól, mert jobban képes futni annál, amilyen eredményt elért. Jó kondícióban van a munka során, élvezi ezt a pályát és ezen a szinten már nem kell bizonyítania. Jó esélye van, hogy ezúttal megmutassa valós képességeit.

Zavrinka (1) jó szezont tudhat maga mögött, amelyen kétszer is győzni tudott. A deauville-i Listed versenyén gyenge volt, ezért pihenőre vonult, hogy visszanyerje a frissességét. Jelenleg jó állapotban van és korábban már igazolta, hogy igazán élesen tud futni, így a megnövekedett terhe ellenére is kedvező a helyzete a keddi versenyen.

Rimini (8) 133 nap után tért vissza, de nehéz feladata volt a 16-os startboxból indulva, és bár úgy tűnt, hogy az ötödik helyre odaérhet, sajnos beragadt a hajrában. Most tovább folytatja a versenyzést.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!