Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap 150 millió forint a jackpot a TUTI-ban? Ne csak álmodozz a milliókról, játssz ma is!

2020. 02. 23 – vasárnap – 150 millió forint jackpot

Vasárnap Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 4150 méteres ügetőversenyen mindössze tizenhárom kiváló versenyló méri össze erejét Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csupán csak tizenhárom lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 150 millió forint! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Davidson du Pont (11) – Delia du Pommereux (9) – Belina Josselyn (13) – Earl Simon (7) – Short In Cash (1)

Davidson du Pont (11) megérdemelt győzelmet aratott a Grand Prix de France futamában. Soha nem futott még 3000 méternél hosszabb távra, de minden bizonnyal megállja majd a helyét vasárnap. Bízhatunk eredményes szereplésében, megtesz majd mindent, amit csak tud.

Delia du Pommereux (9) fantasztikus teljesítményt nyújtott a Grand Prix de France futamában és a csütörtöki zárómunkája során is kitűnően mozgott. A 4150 méteres táv nem okozhat gondot a kancának, ha megfelelően beosztják az erejét, vasárnap délután is a főszereplők közé fog tartozni.

Belina Josselyn (13) hamar elugrálta az esélyét február 9-én, mentségére szóljon a kelleténél keményebb volt a pálya, ami nem kedvezett a kancának. Tavaly megnyerte a Grand Prix de Paris futamát, így természetesen a címvédés vele a fő cél. A mezőny erős, ettől függetlenül csalódás lenne, ha nem a győzelemért küzdene.

Earl Simon (7) jó formában van, ahogy azt a legutóbbi eredményei is bizonyítják. A 4150 méteres táv miatt nem kell aggódni, ebben a kifejezetten erős mezőnyben is az első négy között van a helye.

Short In Cash (1) szokatlanul idegesen viselkedett február 9-én, így nem volt meglepetés, hogy hibázott. Könnyen kezelhető lóról beszélünk, aki Svédországban már bizonyított hasonló távra, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem ilyen erős mezőnyben. Tulajdonosa kérésére adták indulónk a Grand Prix de Paris futamára, azonban egy pénzdíjas helyezést ő is szerezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!