Szombaton is tedd próbára a szerencséd! Játssz és nyerj a TUTI-val ma is akár milliókat!

2020. 02. 22 – szombat

Szombaton Cagnes-sur-Mer ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2000 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat telivér méri össze tudását. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Tabularasa (4) – Ficelle du Houley (1) – Algwendi (2) – Khochenko (5) – Legacy (12)

Tabularasa (4) igen jól mozgott január 21-én. A ló remek formának örvend, ha minden a tervek szerint alakul, a győzelmet is megszerezheti.

Ficelle du Houley (1) minimális különbséggel maradt le a győzelemről Ateem mögött, aki azóta hosszabb távra is nyert egy Kincsem+ futamot. A gyep jobban kedvez neki, de ahogy azt a korábbi eredményei is bizonyítják, a szintetikus borítás sem okozhat neki gondot. A kanca formában van, esélyeit pedig a 4-es startbox is növeli, így nagy csalódás lenne, ha nem az első öt között érne célba.

Algwendi (2) csodálatos teljesítményt nyújtott az első hendikepjében. Szombaton nehezebb feladatot kell megoldania, hisz öt kilóval emelkedett a beállítása, mégis bízhatunk eredményes szereplésében, mert jelenleg is kirobbanó formában van, és a pálya is kedvez neki.

Khochenko (5) szép győzelmet aratott az utolsó versenyében, ami után kissé fáradtnak tűnt, így kapott néhány pihenőnapot. Szombat délután 3 kg pönalitással áll starthoz, emiatt azonban nem kell aggódni, mert az az Ateem, akit január 21-én maga mögé utasított, azóta két Kincsem+ futamban is győzni tudott.

Legacy (12) legutóbb gyepen futott, pedig köztudott, hogy a szintetikus borítás jobban kedvez neki és épp ezért hiba volna a február 7-én elért hatodik helyezéséből messzemenő következtetéseket levonni. A 16-os startboxnak nem a legjobb, de nem is kell aggódni miatta, mert a január 21-ei Kincsem+ futamnak is ebből a boxból vágott neki.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!