Végre péntek! Indulhat a buli, de csak a TUTI-val! Nyerj ma is akár milliókat!

2020. 02. 21– péntek

Pénteken is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2100 méter hosszú ügetőversenyen tizenhat rutinos versenyló csap össze. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Enfantin (2) – Elorius de Guez (12) – Domingo d’Ela (6) – El Greco Bello (3) – Eminent d’Orgeres (16)

Enfantin (2) egy megbízható ügető, aki két versenyt is nyert már a zajló téli-meetingen. A péntek délutáni Kincsem+ futamban ideális a beállítása, a 2100 méteres táv pedig fekszik neki, ezért a 2-es startpozícióból indulva minden adva van az eredményes szerepléséhez.

Elorius de Guez (12) téli futásai csalódások voltak, pedig a tréningek során végig jól dolgozott. A péntek délutáni Kincsem+ futamban erős mezőnyben kell helytállnia és a második sorból fog indulni, ezért helyezésig érdemes játszani őt.

Domingo d’Ela (6) két versenyt is nyert a téli-meetingen és jelenleg is remek formának örvend a hétéves. A 6-os starthely miatt kedvező helyzetből várja a pénteki Kincsem+ futam indítását, ezért megint számolni kell vele.

El Greco Bello (3) a december 25-ei győzelmét követően kapott némi pihenőt. Február 9-én tért vissza Maure-de-Bretagne-ban, ahol azzal a céllal lépett pályára, hogy maximálisan felkészítsék erre a Kincsem+ futamra. A ló remek formában van, és a 3-as startpozíció miatt is kedvező helyzetből várja az indítást.

Eminent d’Orgeres (16) utolsó futása balul sült el, átbeszélve a történteket, Alexandre Abrivard is belátta, hogy túl korán kért túl sokat hatévestől. A péntek délutáni Kincsem+ futamban a második sorból kell majd indulnia, mégis pénzdíjas helyen végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!