Szuper szerdád lehet ha a TUTI-val játszol! Nyerj ma is akár milliókat!

2020. 02. 19 – szerda

Szerdán Cagnes-sur-Mer ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 2500 méter, a startnál pedig tizenhat telivér várja, hogy összemérje tudását. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Ateem (2) – Gritti (7) – Golden Rash (12) – Nosdargent (9) – Moonwalk Step (5)

Ateem (2) versenyről versenyre jön előre. A 2500 méteres táv újdonságot jelent majd számára, ez okozhat némi problémát, a pönalitástól viszont egyáltalán nem kell tartani, mert egy nagytermetű telivérről beszélünk.

Gritti (7) utolsó futása csalódás volt, viszont a beállítása újabb 1.5 kg-mal csökkent, így pedig egyre jobban áll a skálán. A tréningek során jól dolgozott, és a startboxok sorsolásából is jól jött ki, ezért a főszereplők közé tartozhat.

Golden Rash (12) három győzelmet aratott a cagnes-sur-meri szintetikus borításon. A szerdai Kincsem+ futamban nehezebb feladat elé néz, hisz erősebb mezőnyben és gyepen kell majd helytállnia, viszont a tréningek során további javulást mutatott, így számolni kell vele.

Nosdargent (9) szép győzelmet aratott az utolsó versenyében. Szerdán 2500 méteren kell majd helytállnia, ami igencsak próbára teszi a távbírását, mégis bízhatunk eredményes szereplésében.

Moonwalk Step (5) annak ellenére is jól mozgott a visszatérő versenyében, hogy a 2150 méteres táv kissé rövid volt számára. A pálya most valamivel puhább lesz, mint legutóbb volt, ami jobban kedvez majd neki, épp ezért az első öt között érhet célba.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:55-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!