Mi lehetne jobb egy átlagos kedden, mint akár a milliós nyeremény? Tedd próbára ma is a szerencséd, játssz a TUTI-val!

2020. 02. 18 – kedd

Kedden is Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2100 méter hosszú ügetőversenyen tizenhat ötéves versenyló várja, hogy összemérje tudását. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Firello (2) – Fifty Black (6) – Fidele Royal (5) – Lover Boy (11) – Fabulous Dream (7)

Firello (2) legutóbb második lett Fire Cracker mögött, magabiztosan megelőzve a mezőny többi tagját. Utána kapott egy kis pihenőt, majd rendesen folytatta a tréningeket és úgy tűnik, hogy a legjobb állapotban van. Ez egy nagyszerű verseny lesz, és mivel őt célszerűbb várásra hajtani, a kettes starthely kedvezhet neki, így ismét győzelmet szerezhet.

Fifty Black (6) jól futott az utóbbi időben és a korosztálya ellen második helyet szerzett egy Groupe II-es versenyben. Korábban nem volt szerencséje, de kedden kedvező feltételekkel indulhat. Igaz, hogy eddig sem rövid távra, sem autóstarttal nem futott még, de emiatt nem kell aggódni. Ha megfelelő lesz a tempó, főszerepet játszhat.

Fidele Royal (5) ezen a télen nagyszerűen teljesít és egy hibát leszámítva, megőrizte veretlenségét. A hosszabb távok jobban fekszenek neki, de korábban már 2100 méterre is aratott győzelmet. Az ötös starthely kedvez neki, és mint tréningtársának Firello-nak (2), neki is jó esélye van a dobogóra.

Lover Boy (11) hajtója nem hallgatta meg az utasításokat Mons-ba való visszatérésekor és ezért rosszul ment vele. Hazahozták Vincennes-be, ahol várt és egy bátorító hajrával fejezte be a versenyét. Jól alkalmazkodik és megvan a végsebessége, így, ha a célegyeneshez érve közel marad, akkor felérhet a dobogóra.

Fabulous Dream (7) egyre jobb és nyugodtabb, aminek köszönhetően igazolja potenciálját, amit a legutóbbi eredményei is bizonyítanak. Kedvező lesz a beállítása a neki megfelelő távon, az istállójában pedig ő a leggyorsabb ló. Ha az utolsó kanyarban a frontban tud helyezkedni, akkor elérhet egy helyezést.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!