Utálod a hétfőt? Játssz gyorsan egy TUTI-t és dobd fel a napod akár milliós nyereménnyel!

2020. 02. 17 – hétfő

Hétfőn is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres ügetőversenyen tizenhat rutinos, hat- és hétéves versenyló méri össze gyorsaságát. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: El Santo Haufor (6) – Vincero Gar (14) – Equinoxe (8) – Domino Dream (16) – Echo de Chanlecy (13)

El Santo Haufor (6) nagyszerűen teljesít a téli-meetingen, kiváló fizikai állapotban van és magasabb kategóriában is helyt állna. A meeting végén, először indul patkolatlanul mind a négy lábán, és bár tét alatt nyugalomra van szüksége, ez egy mindent vagy semmit verseny lesz neki.

Vincero Gar (14) két sikeres verseny után folytathatja a sorozatát. A Prix de Tournon-ban egy nagyszerű hajrával duplázott nyereg alatt, Matthieu Abrivard irányításával. Ez egy kivételes alkalom volt, és most kedvező feltételekkel, jó eséllyel szerezheti meg zsinórban a harmadik győzelmét is.

Equinoxe (8) mostanában bebizonyította, hogy újra topformában van. Korábban csúnyán kikapott itt Vincennes-ben, de utána 2700 méterre képes volt győzni. Hétfőn kedvező lesz a beállítása a külföldi riválisok ellenére, így ismét főszerepet játszhat.

Domino Dream (16) lábproblémákkal küzdött, ezért pihenőt kapott, de mindez már a múlté. Néhány tréninget kihagyott, majd ott folytatta a munkát, ahol abbahagyta. Készen áll, hogy bizonyítsa értékét, egy zavartalan verseny végén pedig dobogón lehet a célban, de Vincero Gar (14) tűnik a legnagyobb ellenfélnek.

Echo de Chanlecy (13) minden versenyén kimagaslót nyújtott ezen a télen. A tréningek során megőrizte a formáját, pénteki zárómunkája alapján hétfőn pedig ismét patkolatlanul indul. A hosszú táv kedvezhet neki és a mezőny sem annyira erős, így jó esélye van egy helyezésre.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!