Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap 150 millió forint a jackpot a Kincsem+ futamban? Játssz és nyerj ma is!

2020. 02. 16 – vasárnap – 150 millió forint jackpot

Vasárnap Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az ügetőverseny hossza 2850 méter, a startnál pedig tizenhat versenyló kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 150 millió forint! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Espana Haufor (4) – Noble Dolly (5) – Elite San Leandro (10) – Catch My Love (15) – Unar Bi (3)

Espana Haufor (4) legutóbbi győzelme nem volt meglepetés, hisz január 1-jén is az elsőségért küzdött, midőn hibázott. A vasárnapi Kincsem+ futamban erősebb mezőny vár rá, mint január 28-án, de a kanca topformában van, így megint az első öt között van a helye.

Noble Dolly (5) legutóbbi futásából hiba volna kiindulni, a verseny nem vett ki belőle sokat. A beállítása kitűnő a vasárnapi Kincsem+ futamban, mert kizárólag kancákkal kell majd megküzdenie, épp ezért komoly figyelmet érdemel.

Elite San Leandro (10) nagyszerű teljesítményt nyújt az idei téli-meetingen, melynek eredményeként már három versenyt is nyert. A vasárnapi Kincsem+ futamban igen erős mezőnyben kell majd helytállnia, de a fáradtságnak jelét sem mutatja, így most is számíthatunk rá.

Catch My Love (15) az utolsó fellépésén hibával futott, ennek tudható be, hogy csak a hatodik helyen ért célba. A munkaformáival kiválók és a beállítása is csodálatos a vasárnapi Kincsem+ futamban, ezért az első öt között végezhet.

Unar Bi (3) utolsó futása nem egészen az elvártak szerint sikerült, az igazat megvallva előrébb volt várható, mint a negyedik hely. A vasárnapi Kincsem+ futamban ideális a beállítása, ezért egy pénzdíjas pozícióban végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!