Kezdd jól a hétvégédet! Játssz és nyerj szombaton is akár milliókat a TUTI-val!

2020. 02. 15 – szombat

Szombaton Cagnes-sur-Mer-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1600 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat ötéves és idősebb telivér méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Gris d’Argent (2) – Walec (10) – Miracle des Aigles (9) – Charnock Richard (14) – Wonder Boy (11)

Gris d’Argent (2) topformában van, és a lovasával is összeszokott párost alkotnak. Könnyen kezelhető telivérről beszélünk, ami egy ekkora mezőnyben előnyt jelent, ezért magabiztosan várja a szombati futam indítását.

Walec (10) nagyon jó teljesítményt nyújtott az utolsó fellépésén, második helyezésének értékét növeli, hogy mély pályán futott. A szintetikus borítás sokkal inkább kedvez majd neki, Christophe Soumillon személyében pedig egy kitűnő zsoké lesz a partnere, akivel a 16-os startbox ellenére is számíthatunk rá.

Miracle des Aigles (9) csodálatos formában van, ahogy azt az idei futásai is bizonyítják. A cagnes-sur-mer-i pályát kedveli, és a 6-os startbox miatt is kedvező a helyzete, ezért minden adott az eredményes szerepléséhez.

Charnock Richard (14) legutóbb megmutatta, hogy jó formának örvend, valamint azt is, hogy pálya és a táv sem okozhat neki gondot. Ezért is valószínű, hogy a szombat délutáni Kincsem+ futamban is jól fog teljesíteni.

Wonder Boy (11) fantasztikus végsebességgel rendelkezik. Az utolsó 300 méteren egész egyszerűen ellenállhatatlan, ahhoz azonban, hogy ezt a képességét kamatoztatni tudja, egy jól átfutott gyors versenyre lesz szüksége. A ló remek formában van, ha kijön neki a lépés, duplázhat.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!