Mi lehet a legjobb Valentin-napi ajándék? A Kincsem+ TUTI, amivel ma is akár milliókat nyerhetsz!

2020. 02. 14 – péntek

Pénteken Cagnes-sur-Mer ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2925 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat versenyló áll starthoz, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv nyerő lehet a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Angle of Attack (11) – Callijo Delbi (9) – Bulle de Laumont (16) – Black d’Arjeanc (6) – Cash des Caillons (4)

Angle of Attack (11) csodálatos győzelmet aratott az utolsó versenyében, a tréningek során pedig további javulást mutatott, ezért remélhetőleg pénteken is a főszereplők közé fog tartozni.

Callijo Delbi (9) jól futott január 22-án, amikor patkolva lépett pályára, hogy maximálisan felkészüljön a pénteki Kincsem+ futamra. Megbízható lóról beszélünk, aki kedveli a cagnes-sur-mei pályát, és aki alaptávosként nagyszerű beállításból várja a versenyt, így a főszereplők közé fog tartozhat.

Bulle de Laumont (16) jó formában van, de ez is kevésnek bizonyult ahhoz, hogy január 28-án legyőzze Django du Bocage-t. A pénteki Kincsem+ futamban Angle of Attack (11) és Callijo Delbi (9) képviselik a legjobb esélyt, azonban a 25 méteres térhátrány ellenére ő is az első öt között végezhet.

Black d’Arjeanc (6) a január 9-ei harmadik helyezésén célszerű elbírálni. Azóta két futamban láthattuk, de mindkét említett versenyben térhátrányból indult, és nem mellesleg patkolva futott. Alaptávosként kedvező beállításból várja a péntek délutáni megmérettetést, idomárhajtójával a sulkyban újra a főszereplők egyike lehet.

Cash des Caillons (4) jó kondícióban van, ahogy azt az utolsó két futása bizonyítja, ráadásul legutóbb a harmadik helyezést is megszerezhette volna, ha valamivel szerencsésebb. Angle of Attack (11) és Callijo Delbi (9) miatt a pénteki győzelmére nincs sok esélye, azonban a további pénzdíjak sorsába beleszólhat.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!