Csütörtökön is jó napod lehet, ha TUTI-t játszol! Tedd próbára a szerencséd és nyerj ma is akár milliókat!

2020. 02. 13 – csütörtök

Csütörtökön Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2700 méter hosszú ügetőversenyen tizenhat rutinos, hétéves és idősebb mén és herélt méri össze erejét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Dexter Chatho (4) – Cyriel d’Atom (9) – Black Jack From (15) – Dostoievski (3) – Diablo du Noyer (14)

Dexter Chatho (4) későn kezdte a téli-meetinget az életnyeremény határok miatt, de egyáltalán nem meglepő a sorozatban aratott három győzelme. Ezen a versenyen kedvező lesz a beállítása egy olyan pályán, amelyet nagyra értékel. A hajrában extra sebességgel képes gyorsulni, mint legutóbb, így tovább folytatódhat a remek szériája.

Cyriel d’Atom (9) nagyon jól futott a Prix de la Gironde-ban, ahol Dexter Chatho (4) dominált a hajrában. Egyre jobban fejlődik, de ismerni kell őt, ezért kár, hogy most nem Franck Nivard-al indul, viszont Yoann Lebourgeois is kiváló hajtó. Patkolatlanul fog futni és ha megfelelően zárkózik, ismét gyors lehet a finishben.

Black Jack From (15) túl erősen támadott a Prix du Luxembourg-ban és elfáradt, de összességében jól mozgott azon a szinten is. Korábban 2100 méteren, hasonló mezőnyben harmadik lett, azonban a hosszabb táv sem fogja zavarni. Minden taktika kérdése, de úgy tűnik, hogy jó esélye van.

Dostoievski (3) utolsó két eredménye mellette szól, annak ellenére, hogy Dexter Chatho képes volt őt legyőzni. A tréningek során kifogástalan formát mutat és kifejezetten szereti ezt a távot. Nem lesz sok mozgástere, de ha minden a terv szerint alakul, akkor ott lesz a végelszámolásban.

Diablo du Noyer (14) tragikusan kezdett legutóbb Cagnes-sur-Mer-ben, azóta várt erre a kedvező feltételekkel kiírt versenyre, az életnyeremények felső határán. A téli-meeting elején bebizonyította, hogy visszanyerte a formáját, azóta is remekül dolgozik és a topon van. Dexter Chatho (4) és Black Jack From (15) komoly ellenfeleknek tűnnek, de egy helyezést mindenképpen szerezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!