Kedden se felejts el TUTI-t játszani! Nyerj ma is akár milliókat gyorsan és egyszerűen!

2020. 02. 11 – kedd

Kedden is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2100 méteres ügetőversenyen mindössze tizenhárom versenyló kéri a játékosok figyelmét. Rendkívül kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhárom lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bucks To Burn (6) – Druss de Guez (11) – J.H. Mannerheim (4) – Vasterbo Hard Cash (2) – Tellmeastory (8)

Bucks To Burn (6) első francia futása az ötödik helye ellenére remekül sikerült, mert a verseny alatt kisebb gondjai voltak. Ez a hét éves herélt szeptember után futott először legutóbb, de a visszatérése és korábbi svéd eredményei alapján számolni kell vele.

Druss de Guez (11) dominálta az utolsó kétszáz métert a Prix de la Gironde-ban, de mivel későn indult, végül csak negyedik lett. A tréningek során kifogástalan teljesítményt nyújt, a táv lerövidítése pedig nem zavarja. Ez az ő kategóriája, a második sorból egy kedvező verseny végén harcban lehet a győzelemért.

J.H. Mannerheim (4) első versenye kiválóan alakult Vincennes-ben, Gabriele Gelormini is elégedett volt vele. A munka során jó kondícióban maradt, a 2100 méteres táv pedig még inkább kedvezhet neki. Úgy tűnik kész folytatni az eredményességét, ezért ismét jó teljesítményt várhatunk tőle.

Vasterbo Hard Cash (2) a legutóbbi versenyén galoppal kezdett, ezért a tréningek során külön figyelmet szenteltek rá, hogy ezt kijavítsák. Teljesen rendbejött és ez a pálya megfelel neki, a múlt hónapban pedig győzni tudott Cagnes-sur-Mer-ben. Sajnos azonban, ezt a formát nem tudja stabilan tartani, gyakran mindent vagy semmit stílusban fut, így nem lehet tudni, melyik arcát nyújtja kedden, de ha egy jó napot fog ki, akkor bejuthat az első négybe.

Tellmeastory (8) múltkor hibázott az utolsó körben, pedig még rengeteg tartalékja volt. Azóta jól dolgozik és értékeli a vincennes-i pályát, a visszatéréséből pedig sokat profitálhat, így minden bizonnyal képes ezt a feladatot megoldani.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!