Utálod a hétfőt? Dobd fel a napod milliós nyereménnyel! Játssz ma is a TUTI-val!

2020. 02. 10 – hétfő

Hétfőn is Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2100 méter hosszú ügetőversenyen mindössze tizenöt hét- és nyolcéves kanca méri össze tudását. Nagyon kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Danae de Corbery (3) – Noble Dolly (13) – Ugolinast (7) – Comete des Vaux (5) – Unar Bi (10)

Danae de Corbery (3) január 27-én egy könnyed és magabiztos győzelmet aratott, a formáját pedig sikerült megőriznie. Egyre jobbnak tűnik ezen a télen és ezúttal is patkolatlanul indul. A táv nem számít neki, a lényeg az, hogy megfelelően beossza az erejét, mert minden esélye adott a sikerre.

Noble Dolly (13) a gyengébb eredmények ellenére nem bizonyult méltatlannak az utóbbi időben. A kancák ellen most sokkal jobb esélye van, amit javít, hogy patkó nélkül indul. Képes diktálni az iramot ezen a szinten, de jól kell tudni védekezni is ahhoz, hogy minden jól sikerüljön.

Ugolinast (7) visszatér Franciaországba, mert nem volt a számára megfelelő verseny odahaza. 80%-osnak jelenleg, de a versenyben képes még jobban teljesíteni. Nyerni jött, de jobb lenne, ha már lenne egy futás a lábában. A starthelyen ugyan sok múlik, mégis az első öt között kell beérnie.

Comete des Vaux (5) legutóbb patkolatlanul, fülvédő nélkül, egy hatalmas csatában szerzett második helyet. Jó formában tér vissza és kedvezőek számára a feltételek, ráadásul a startautó mögül nagyon gyorsan indul.

Unar Bi (10) legutóbb hiába védekezett jól, végül lemaradt Danaé de Corbery (3) mögött. Vigyázni kell, mert a kanca a második sorból startol, de mivel teljesen felépült, újra lendületbe jöhet. Nem igazán ismeri az ellenfeleket, de hasonló a mezőny a legutóbbihoz.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!