Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap 300 millió forint a jackpot a Kincsem+ futamban? Ne csak álmodozz a nyereményről, játssz ma is a TUTI-val!

2020. 02. 09 – vasárnap – 300 millió forint jackpot

Vasárnap is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2100 méteres ügetőversenyen tizenhat kiváló versenyló csap össze. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 300 millió forint! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Face Time Bourbon (8) – Davidson du Pont (4) – Belina Josselyn (5) – Bold Eagle (3) – Vitruvio (6)

Face Time Bourbon (8) számára tökéletesen alakult a Prix d’Amerique idei kiírása, hisz az élmezőny mögött megbújva, csak az utolsó 200 méteren kellett igazán „megkérdezni”. A mén csodálatos formában van, ezért bátran adták indulónak a Grand Prix de France-ra, viszont Davidson du Pont (4) és a 8-as startszám okozhatnak némi problémát.

Davidson du Pont (4) csodálatos teljesítményt nyújtott a Prix d’Amerique-ben, és jelenleg is remek formának örvend a mén. A 2100 méteres táv nem okozhat neki gondot, ráadásul a 4-es starthely miatt minden adva van az eredményes szerepléséhez.

Belina Josselyn (5) nagyszerűen teljesített az idei Prix d’Amerique-ben, a formáját pedig most sem érheti szó. A 2700 méteres táv jobban kedvez a kancának, de 2100-on is kalkulálni kell vele.

Bold Eagle (3) többet tud annál, mint amit az idei Prix d’Amerique-ben láttunk tőle. Kipihente a verseny fáradalmait, és a 3-as starthely miatt ő is jó pozícióból vág neki a vasárnapi Group 1-es versenynek, ezért a dobogón végezhet.

Vitruvio (6) gyönyörű ötödik helyezést szerzett a Grand Prix d’Amerique futamában. Ha valamivel szerencsésebbek, a harmadik helyezést is megszerezhette volna. A tréningek során tovább jött előre, így pályázik egy újabb pénzdíjra, sőt a győzelme sem jelentene meglepetést.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:55-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!