Akarsz Te is milliókat nyerni? Tedd próbára a szerencséd és játssz kedden is a TUTI-val!

2020. 02. 04 – kedd

Kedden Cagnes-sur-Mer-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2925 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenöt versenyló méri össze gyorsaságát, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Elsa de Belfonds (13) – Desir du Bois (5) – Diamant du Rabutin (3) – Clemenza Am (6) – Creature Castelets (12)

Elsa de Belfonds (13) szép győzelmek után várja a keddi Kincsem+ futamot, amikor is 25 méteres térhátrányból kell majd indulnia. A beállítása tehát nem az igazi, ennek ellenére megint az első öt között végezhet.

Desir du Bois (5) kedveli a cagnes-sur-mer-i pályát és a beállítása is tökéletes a keddi Kincsem+ futamban. Bízhatunk eredményes szereplésében, azonban Elsa de Belfonds (13) kemény ellenfélnek tűnik.

Diamant du Rabutin (3) toulouse-i negyedik helyezése csalódás volt, mert rosszul hajtották őt. A munkaformái és a beállítása alapján kedden is kalkulálni kell vele, szerint esélyesként áll starthoz.

Clemenza Am (6) nagyon jól teljesített az utolsó fellépésén, harmadik helyezésének értékét növeli, hogy 25 méteres térhátrányból kellett indulnia. A ló formában van, és alaptávosként kedvező a beállítása, ezért csalódás lenne, ha nem sikerülne beleszólnia az első öt helyezés sorsába.

Creature Castelets (12) egy jó képességekkel rendelkező kanca, csakúgy mint Elsa de Belfonds (13), így nem volt meglepetés, hogy legutóbb a második helyen ért célba. A keddi Kincsem+ futamban a 25 méteres térhátrány nehezíti a feladatát, de egy pénzdíjat megint szerezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!