Már megint itt a hétfő? Dobd fel a napod akár milliós nyereménnyel! Játssz ma is a TUTI-val!

2020. 02. 03 – hétfő

Hétfőn is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méter hosszú ügetőversenyen csupán tizennégy hétéves mén és herélt kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is nagyon kedvező, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Duc de Christal (13) – Daguet Normand (14) – Guillaume Boko (1) – Dream Gold (11) – Diocles (12)

Duc de Christal (13) január 7-én már a lehajtás alkalmával mutatta, hogy valami nem stimmel vele, azóta viszont helyreállt a világ rendje. A beállítása nagyszerű a hétfő délutáni Kincsem+ futamban, ezért a külföldi lovak ellenére is bízhatunk eredményes szereplésében.

Daguet Normand (14) utolsó futása balul sült el, de kiküszöbölték azt a hibát, ami a vesztét okozta január 7-én. A munkaformái alapján ajánljuk őt a fogadóknak, amennyiben minden a tervek szerint alakul, a főszereplők közé fog tartozni hétfőn délután.

Guillaume Boko (1) korrekt teljesítményt nyújtva a negyedik helyen végzett az első francia versenyében. A mezőny legkisebb életnyereménnyel rendelkező lováról beszélünk, de a képességei és a stabilitása alapján mindenképpen ajánljuk őt.

Dream Gold (11) tavaly nagyon sikeres volt a téli-meetingen, idén azonban még nem tudott maradandót alkotni. Legutóbb december 25-én láttuk a pályán, azonban a beállítása alapján jó esélyt képvisel.

Diocles (12) utolsó futását el kell felejteni. A munkaformáival kiválók, a ló topformában van. A beállítása tökéletes, ráadásul Eric Raffin személyében egy kitűnő hajtó lesz a partnere, akivel az első öt közé várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!