Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap 150 millió forint a jackpot a Kincsem+ futamban? Játssz és nyerj ma is!

2020. 02. 02 – vasárnap – 150 millió forint jackpot

Vasárnap is Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenynek mindössze tizennégy versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méteres hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető lehet a befutásnál. A létszám is roppant kedvező lesz, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 150 millió forint! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Etoile du Perche (4) – Eveil du Lupin (3) – Express de l’Iton (9) – Effigie Royale (12) – Desir de Bannes (11)

Etoile du Perche (4) csodálatos teljesítményt nyújtott legutóbb és jelenleg is jó formának örvend a munkában látottak alapján. Bízhatunk eredményes szereplésében, esélyeit a gyors tempó tovább növelhetné.

Eveil du Lupin (3) jó benyomást tett az utolsó fellépésén. Második helyezésének értékét növeli, hogy 25 méteres térhátrányból indult. A vasárnapi Kincsem+ futamban csodálatos a beállítása, ezért magabiztosan várja a versenyt.

Express de l’Iton (9) legutóbbi hibája nagy csalódás volt, mert amennyiben nem ugrik, a harmadik helyezést is megszerezhette volna. A ló jó formának örvend, az első öt között kell végeznie vasárnap délután.

Effigie Royale (12) egy megbízható kanca, aki legutóbb annak ellenére is nagyszerűen mozgott, hogy igen erős mezőnyben állt starthoz. Vasárnap délután 25 méteres térhátrányból kell majd indulnia, de így is az első öt közé várható.

Desir de Bannes (11) jó formának örvend, ahogy azt a legutóbb ügetett 1:13.7-es ideje is bizonyítja. Hamarosan egy kedvezőbb feltételekkel kiírt futam vár majd rá, ennek ellenére vasárnap is az első öt között végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!