Kezdd a februárt tele zsebbel! Játssz és nyerj a TUTI-val ma is akár milliókat!

2020. 02. 01 – szombat

Szombaton Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat rutinos, hétéves és idősebb versenyló méri össze gyorsaságát, de az erősebbek 25 méter hátrányból indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető lehet a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Dexter Chatho (10) – Druss de Guez (1) – Cyriel d’Atom (16) – Carre Noir (8) – Bosco du Goutier (3)

Dexter Chatho (10) két szép győzelmet aratott az utolsó fellépésén és jelenleg is topformában van, de ezúttal az ellenfeleken túlmenően a 25 méteres térhátránnyal is meg kell küzdenie. A beállítása tehát nem ideális, azonban így is az első három között végezhet.

Druss de Guez (1) január 13-ai hibájáért idomárját terheli a felelősség, mert túl mohónk bizonyult és így a második helyezést is elveszítette. A munkaformái kiválók, az élen és várásra egyaránt lehet hajtani. Bízhatunk eredményes szereplésben, ha nem csinál hibát, a győzelemért fog küzdeni.

Cyriel d’Atom (16) számára nem volt ideális verseny januárban, így 2100 méteren tették próbára a tudását, ami nem igazán kedvezett neki, ráadásul a második sorból kellett indulnia. A szombati Kincsem+ futamban tökéletes a beállítása, a táv és a mezőny is megfelel a képességeinek, ezért is számíthatunk rá.

Carre Noir (8) január 5-én csak az ötödik helyen végzett, ami csalódást volt, de ahogy azt a legutóbbi dobogós eredménye is bizonyítja, a formáját nem érheti szó. Az ellenfelek közül leginkább Druss de Guez-től (1) kell tartani, azonban alaptávosként kitűnő a beállítása, és Matthieu Abrivarddal a kocsijában az első öt között kellene célba érnie.

Bosco du Goutier (3) szép győzelmet aratott a január 20-ai amatőrversenyben, és azóta is jó formának örvend. A szombati Kincsem+ futamban patkolatlanul fog futni, és az a David Thomain lesz a hajtója, akivel összeszokott párost alkotnak, így jó eséllyel lép pályára.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!