Január utolsó napján se felejts el TUTI-t játszani! Nyerj ma is akár milliókat!

2020. 01. 31 – péntek

Pénteken Pau-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 4000 méteres galopp akadályversenyen tizenhat rutinos, ötéves és idősebb telivér méri össze erejét. Egy hosszútávú akadályverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, bármilyen forgatókönyv nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Calinight (5) – D’Jango (10) – Touz Day (16) – Soldier’s Queen (14) – Faucon (3)

Calinight (5) nagy javulást mutatott az utolsó versenyében, amikor is a második helyen ért célba ugyanezen a pályán. A ló topformában van, ezért az időjárási körülményektől függetlenül, a péntek délutáni futamban is számíthatunk rá.

D’Jango (10) jó teljesítményt nyújtott a január 14-én megrendezett Kincsem+ futamban, bizonyítva ezzel, hogy a pau-i pálya kedvez neki. Pénteken is számíthatunk rá, ha ugyanazt hozza, amit legutóbb láttunk tőle, megint a főszereplők közé fog tartozni.

Touz Day (16) január 14-ei bukása nagy csalódást jelentett számunkra. Péntek délután még erősebb mezőnyben kell majd helytállnia, mellette szól azonban, hogy a legkisebb súllyal állhat starthoz. A tréningek során jól dolgozik, ezért számolni kell vele.

Soldier’s Queen (14) legutóbb kibabrált a lovasával, pedig Kevin Nabet már nem sorolható a rutintalan zsokék közé. A verseny nem vett ki belőle sokat, így a ló továbbra is jó formának örvend, s épp ezért bízhatunk eredményes szereplésében.

Faucon (3) jókora terhet kell cipelnie a péntek délutáni Kincsem+ futamban, mégis bízhatunk eredményes szereplésében, mert az utolsó fellépésén bizonyította, hogy formában van.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!