A csütörtök a kis péntek! Játssz ma is a TUTI-val és nyerj akár milliókat!

2020. 01. 30 – csütörtök

Csütörtökön Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat rutinos, hétéves és is idősebb versenyló méri össze tudását, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Diable de Vauvert (11) – Colt des Essarts (13) – Delfino (6) – Dollar Soyer (7) – Casting de Chenu (8)

Diable de Vauvert (11) nagyszerűen tért vissza a Prix de Brest-ben. Mivel érzékeny volt a patája, nem vehették le róla a patkókat, de most már azok nélkül indul, így sokkal jobb lehet. A mezőny is valamivel gyengébb, ezért bízhatunk benne.

Colt des Essarts (13) december végén megnyerte a Kincsem+ futamot, de utána visszaesett a teljesítménye. Azóta visszatért minden a normális kerékvágásba, és bár kedvező számára a mezőny, sosem könnyű a térhátrányt ledolgozni. Mindent összevetve beleszólhat a helyezések sorsába.

Delfino (6) ide lett készítve. Az utolsó futásán 25 méter térhátrányt kellett ledolgoznia, és bár csukott kantárral ment, mégsem volt meggyőző a teljesítménye. Inkább a korábbi versenyei alapján kell megítélni, amelyek alapján patkolatlanul indítva ezúttal is a főszereplők egyike lehet.

Dollar Soyer (7) a közelmúltban a várakozásoknak megfelelően teljesített. Mivel decemberben megbetegedett ezért kisebb pihenőt kapott vidéken és ott készült a mostani versenyére, ahol ideális lesz a beállítása. A ló jónak tűnik, ezért bízhatunk benne.

Casting de Chenu (8) visszanyerte formáját, utolsó versenyén Agen-ben pedig csak egy erősebb lótól kapott ki, így azt gondolom jobb állapotban van, mint a legutóbbi vincennes-i futásán. Ez egy remek verseny a számára, ahol várásra hajtva az első öt között végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!