Szerencsés szerdád lehet, ha a TUTI-val játszol! Nyerj ma is akár milliókat!

2020. 01. 29 – szerda

Szerdán Cagnes-sur-Mer-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 2400 méter, a startnál pedig tizenhat négyéves és idősebb telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Aztec Warrior (9) – Saint Nicolas (1) – Red Whisper (3) – Munawer (5) – Port Deauville (10)

Aztec Warrior (9) a nyári futásait követően került új idomításba. Eddig két versenyben állt starthoz így, az eredményeire pedig nem lehet panasz. Az utolsó fellépését követően munkában további javulást mutatott, így jó eséllyel pályázik a győzelemre.

Saint Nicolas (1) kimondottan kedveli a szintetikus borítást és a beállítása is ideális, ahogy azt a legutóbbi második helyezése bizonyítja. A nyergébe visszatér Stephane Pasquier, emiatt azonban nem kell aggódni, hisz november végén vele is győzni tudott. Szerdán számolni kell vele, jó eséllyel áll starthoz.

Red Whisper (3) egy megbízható telivér, aki rengeteget fejlődött a 2019-es év második felében. A tervek szerint hamarosan a tenyésztésben folytatja a pályafutását, de ezt megelőzően még megnyerhet egy Kincsem+ futamot.

Munawer (5) jól reagált arra, hogy emeltek a távján, de hozzá kell tenni, hogy a szerdaihoz mérten gyengébb mezőnyökben állt starthoz. A beállítása alapján figyelmet érdemel, további javulását várjuk.

Port Deauville (10) 2019-es eredményei nagyon jók. Az utolsó futását követően pihenőt kapott, de már egy hónapja zajlik a felkészítése, és a munkaformái alapján beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:55-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!