Unod már a borongós hétköznapokat? Dobd fel a keddet akár milliós nyereménnyel! Játssz ma is a TUTI-val!

2020. 01. 28 – kedd

Kedden Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres ügetőversenyen tizenöt hatéves kanca méri össze tudását. Nagyon kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Espana Haufor (5) – Emone Cruz (4) – Ensoleillée (3) – Elène Bourgeoise (12) – Energie d’Echal (8)

Espana Haufor (5) legutóbb elgaloppozta magát, amikor a győzelemért harcolva Charles felgyorsított vele. Nem szabad elfelejteni, hogy tavaly tél végén három versenyt nyert, ezért most is az esélyesek között kell számon tartani.

Emone Cruz (4) minden versenyen megismétli önmagát. Jobban kedveli a gyors pályákat, de mindig is jól futott hosszú távra. Mindenhez alkalmazkodik, a tréningeken pedig őrzi a formáját. Ezen a távon is megfuttatják, hogy patkolatlanul indulhasson, helye van a legjobbak között

Ensoleillée (3) legutóbb nem tudta a legjobbját nyújtani, annak ellenére, hogy hozta a kötelezőt. Továbbra is jó formában van és éhes a sikerre. Minden távhoz könnyen alkalmazkodik és kényelmes neki a sulky. Korábban nyert már nyereg alatt és most is jó versenyt várhatunk tőle.

Elène Bourgeoise (12) rosszul mozgott Chateaubriant-ban, nyilvánvalóan nem kényelmes neki a jobbkezes pálya. A balkezes jobban tetszik neki és ezúttal a mezőny hátsó negyedéből patkolatlanul indul. Ez az ő kategóriája és erre a versenyre készült.

Energie d’Echal (8) nem volt a csúcson és rosszul helyezkedett a bordeaux-i kanyarokban, ezért el kell felejteni ezt a futását. Kisebb egészségügyi gondjai voltak, ezért a kényelme érdekében patkolva tér vissza. Éric Raffin fogja hajtani és ha minden jól megy, hozzá tud tenni a teljesítményéhez.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!