Szuper szombatod lehet, ha ma is a TUTI-val játszol! Nyerd meg ma Te a milliókat!

2020. 01. 25 – szombat

Szombaton Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az ügetőverseny hossza 2100 méter, a startnál pedig mindössze tizennégy versenyló várja, hogy összemérje gyorsaságát. Nagyon kedvező lesz a létszám, hiszen csupán tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Dorgos de Guez (3) – Valokaja Hindo (2) – Detroit Castelets (7) – Mindyourvalue W.F. (8) – Earl Simon (6)

Dorgos de Guez (3) legutóbb csak a második helyen ért célba, de azt megelőzően győzött 2100 méteren. A hétfői zárómunkája alkalmával Looking Superb-bel tréningezett együtt, a látottak alapján visszavághat Valokaja Hindo-nak (2).

Valokaja Hindo (2) szép győzelmet aratott január 11-én Dorgos de Guez-t (3) megelőzve. A zárómunkája során Davidson du Pont-tal dolgozott, és nagyon jól mozgott a Prix d’Amerique résztvevő mellett is. A mezőny erős, de ennek ellenére jó eséllyel áll starthoz.

Detroit Castelets (7) csak a nyolcadik helyen végzett a 2850 méterre kiírt Grand Prix de Belgique-ben, mentségére szóljon, hogy a befutóban nem talált magának utat a fáradó riválisok között. A 2100 méter a kedvenc távja, és a formája is optimális, így a 7-es starthely ellenére is az első öt közé várható.

Mindyourvalue W.F. (8) biztatóan mozgott a visszatérő versenyében, a tréningek során pedig tovább jött előre. A vincennes-i nagypálya kedvez neki, épp ezért a külső startpozíció dacára is a főszereplők közé tartozhat szombat délután.

Earl Simon (6) a decemberi második helyezése után kisebb egészségügyi problémával bajlódott, de ahogy azt Riviérán megmutatta, most már minden rendben van vele. A félreértések elkerülése végett, még nincs száz százalékos állapotban, így csak helyezésig érdemes játszani.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!