A TUTI-val kezdődhet csak igazán jól a hétvége! Játssz és nyerj ma is akár milliókat!

2020. 01. 24 – péntek

Pénteken Pau ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3800 méter hosszú galopp gátversenyen tizenhat telivér méri össze tudását. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Yayajonh (3) – Deo Gratias (9) – Soldier’s Queen (13) – Violon de Brejoux (5) – Alna Top (6)

Yayajonh (3) szép győzelmet aratott az utolsó fellépésén, így bátran adták indulónak a péntek délutáni Kincsem+ futamra. A ló továbbra is remek formában van, ezért annak ellenére is számíthatunk rá, hogy a beállítása 4 kg-mal megemelkedett.

Deo Gratias (9) utolsó futása nagyszerű volt, de ha valamivel jobban sikerül az utolsó ugrása a győzelmet is megszerezhette volna. A péntek délutáni Kincsem+ futamban is számíthatunk rá, amennyiben megérkezik az eső, még inkább nő az esélye az eredményes szereplésre.

Soldier’s Queen (13) kipihente a január 14- ei verseny fáradalmait, amikor is megmutatta, hogy akadályon is számolni kell vele. A ló jó formának örvend, s minél puhább lesz a pálya, annál jobb eredményt várhatunk tőle.

Violon de Brejoux (5) csodálatos teljesítményt nyújtott az utolsó fellépésén, de sajnos az utolsó ugrást követően négy olyan ló is lehagyta, akik jobb finissel rendelkeznek. Rutinos telivérről beszélünk, aki jelenleg is remek formának örvend, ezért is bízhatunk az eredményes szereplésében.

Alna Top (6) korrekt teljesítményt nyújtott az utolsó fellépésén. Újra azt a kanca volt, aki képes megnyerni egy Kincsem+ futamot. Az idősebb lovak miatt nem kell aggódni, ismét az első öt között végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!