Szuper szerdád lehet, ha a TUTI-val játszol! Nyerj ma is akár milliókat!

2020. 01. 22 – szerda

Szerdán Cagnes-sur-Mer ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2925 méter hosszú ügetőversenyen tizenöt hatéves és idősebb versenyló méri össze gyorsaságát. Kedvező lesz ma is a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Elsa de Belfonds (13) – Diablo du Noyer (9) – Baron du Bourg (11) – Christo (10) – Creature Castelets (14)

Elsa de Belfonds (13) szép győzelmet aratott a Prix de la Cote d’Azur-ban, és jelenleg is kitűnő formában van. A szerda délutáni Kincsem+ futamban csodálatos a beállítása, ezért ismét az első helyezésért küzdhet.

Diablo du Noyer (9) eredményei kiválók, bár legutóbb előrébb is végezhetett volna. Kipihente a verseny fáradalmait és ez a mezőny jobban megfelel majd a képességeinek. Elsa de Belfonds (13) komoly ellenfélnek tűnik, de nem tettek volna meg vele ilyen hosszú utat, ha csak a második helyezésre lenne esélye.

Baron du Bourg (11) egészen jól mozgott legutóbb, ami a december 21-ei hibája után nagy öröm volt. Diablo du Noyer (9) és Elsa de Belfonds (13) erős ellenfélnek ígérkeznek, mégis optimisták lehetünk a szerdai szereplését illetően.

Christo (10) december 18-án csak a hatodik helyen végzett, ami csalódás volt. A szerdai Kincsem+ futamban jobb futást várunk tőle, ha minden a tervek szerint alakul, Elsa de Belfonds (13) mögött pénzdíjas helyen fog végezni.

Creature Castelets (14) utolsó futásával elégedettek lehetünk, mert 25 méteres térhátrányból indulva lett pénzdíjas hetedik. Jó képességű kancáról beszélünk, aki Elsa de Belfonds-hoz (13) hasonlóan az első öt között köthet ki.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:55-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!