Kedden is ragadd meg a szerencséd! Játssz és nyerj a TUTI-val ma is akár milliókat!

2020. 01. 21 – kedd

Kedden Cagnes-sur-Mer-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2000 méteres galopp síkversenyen tizenhat rutinos, ötéves és idősebb telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Tabularasa (4) – Moral Gagnant (6) – Furious des Aigles (13) – Monargent (15) – Blue Hills (16)

Tabularasa (4) november végén nagyon jól futott, de utána szünetre vonult, mert nem volt a számára megfelelő verseny, így ezt a Kincsem+ futamot várta. Nagyon jó a forma száma, ezért remélhetőleg jól teljesít, talán még a pénteken második helyet szerző Walec-nél is.

Moral Gagnant (6) kifogástalan a Kincsem+ futamokban és a bordeaux-i hendikep győzelme után megerősítette Deauville-ban, hogy szintetikuson is versenyképes 37-es értékkel. Most Christophe Soumillon-al és a korrekt startszámmal az istállókban is esélyesnek tartják.

Furious des Aigles (13) legutóbb jó versenyt futott és összhangra talált Maryline Eon-al. Megváltoztatták a programját, hogy Cagnessur-Mer-be jöjjön, de ez nagyon jót tesz neki. Kevesebb tere lesz ebben a mezőnyben, de bízhatunk benne, hogy javulni fog, mert imádja Cagnes-sur-Mer-t és a legjobb start boxot kapta.

Monargent (15) idén ősszel került új tréningbe és az érkezése óta nagyon következetes munkát végez. A felület nagyon kényelmes a számára és kedvező a beállítása, így kedden, ez talán az ő verseny lehet.

Blue Hills (16) stabil eredményeket hoz, de elég ravasz a védekezésnél. Szoros küzdelmeket vív, de kihasználhatja a helyi pálya előnyét. Látva a sikereit, ezzel az alacsony terhével esélyes lehet, ha egy taktikus verseny végén meg tud érkezni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!