Utálod a hétfőt? Dobd fel a napod akár milliós nyereménnyel! Játssz ma is a TUTI-val!

2020. 01. 20 – hétfő

Hétfőn Cagnes-sur-Mer ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 2000 méter, a startnál pedig tizenhat négyéves telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Richemont (1) – Carter And Go (3) – Wookie (4) – Algwendi (11) – Bobydargent (7)

Richemont (1) nagyon jó teljesítményt nyújtott az utolsó fellépésén. A 2000 méteres táv nem okozhat neki gondot, ezért esélyesként várja a hétfő délutáni Kincsem+ futamot.

Carter And Go (3) jól futott az utolsó versenyében, második helyezésének értékét növeli, hogy a 14- es startboxból kellett indulnia. A hétfői Kincsem+ futamban kedvező a beállítása, ezért optimisták lehetünk a szereplését illetően.

Wookie (4) a márciusi sikere után nem nyert versenyt, de összességében azóta is jó futásokat láttunk tőle. A beállításából 3.5 kg engedtek május óta, így könnyen elképzelhető, hogy hétfőn az első öt hely valamelyikén ér majd célba.

Algwendi (11) már a visszatérő versenyében búcsút intett a nyeretlenek táborának, ezért bátran adták indulónak a hétfői futamra. A 2000 méter miatt nem kell aggódni, minden bizonnyal ezen a távon is megállja majd a helyét.

Bobydargent (7) ötödik helyen végzett a december 23-ai Kincsem+ futamban, és a hétfői versenyt is jó formában várja, így amennyiben kellően gyors lesz a tempó, megint a főszereplők egyike lehet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!