Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap 150 millió forint a jackpot a TUTI-ban? Játssz és nyerj ma is!

2020. 01. 19 – vasárnap – 150 millió forint jackpot

Vasárnap is Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2700 méter hosszú ügetőlovagláson tizenhat versenyló méri össze tudását. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 150 millió forint! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bilibili (16) – Fado du Chene (14) – Fleche Bourbon (10) – Etoile de Bruyere (8) – Bilooka du Boscail (12)

Bilibili (16) szép győzelmet aratott a Prix du Calvados-ban és a vasárnapi klasszikus versenyt is topformában várja. Valószínűleg Fleche Bourbon (10) és Fado du Chene (14) felváltva diktálják majd az iramot a mezőnynek, a terv pedig egyszerű, a lehető legközelebb fog helyezkedni mögöttük. Bízhatunk eredményes szereplésben, favoritként lép pályára.

Fado du Chene (14) szép győzelmet aratott az utolsó fellépésén, pedig az első kilométeren nem úgy mozgott, ahogy az tőle elvárható volt. Vasárnap délután először a pályafutása során patkolatlanul lép majd pályára, ha minden a tervek szerint alakul, ennek köszönhetően tovább jön majd előre.

Fleche Bourbon (10) utolsó futása nem tükrözi a kanca valós tudását. A verseny után kapott néhány pihenőnapot, melynek eredményeként mostanra minden visszatért a normál kerékvágásba. Az első négy között van a helye, a végső sikerhez Bilibili-t (16) kell legyőznie.

Etoile de Bruyere (8) eredményei kimondottan jók. A Prix du Calvados-ban elért harmadik helyezése bizonyítja, hogy a kanca jó formának örvend, így a vasárnapi Group 1-es versenyre csak könnyű munkákkal készült. Bízhatunk eredményes szereplésében, ha minden a tervek sikerül, akkor Bilibili (16) mögött pénzdíjas pozícióban fog célba érni.

Bilooka du Boscail (12) egy félelmetes képességekkel megáldott kanca, aki Matthieu Abrivard elmondása szerint is könnyedén mozgott a Prix du Calvados-ban. A vasárnapi kiemelt versenyben is jó futást várhatunk tőle, remélhetőleg megint a győzelemért fog küzdeni Bilibili-vel (16).

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!