Kellemesebb hétvégéd lehet, ha szombaton is TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár milliókat!

2020. 01. 18 – szombat

Szombaton Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat versenyló áll starthoz, de az erősebbek 25 illetve 50 méteres hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cleangame (16) – Dreambreaker (7) – Balbir (14) – Anzi des Liards (13) – Nancy America (8)

Cleangame (16) továbbra is topformában van. A szombati Kincsem+ futamban 50 méteres térhátrányból kell indulnia és a mezőny is erős, de hasonló helyzetből várta a versenyt december 1-jén a Grand National du Trot fináléja alkalmával.

Dreambreaker (7) téli eredményei kimondottan jók és jelenleg is kirobbanó formában van. Alaptávosként igen jó beállításból várja a szombat délutáni Kincsem+ futamot, ezért is bízhatunk az eredményes szereplésében.

Balbir (14) nagyon jól mozgott december közepén, melynek eredményeként remek negyedik helyezést szerezett. Több mint egy hónapja nem lépett pályára, ennek ellenére számolni kell vele, mert a ló remek formában van.

Anzi des Liards (13) nagyon jól teljesített december 15-én, ha valamivel szerencsésebb, egy-két helyezéssel előrébb is végezhetett volna. A szombati versenyben Cleangame (16) képviseli a legjobb esélyt, de amennyiben zavartalanul alakul a futama, ő is az első öt között fogunk célba érni.

Nancy America (8) biztatóan mozgott a visszatérő versenyében, pénzdíjas helyezésének értékét növeli, hogy a 15-ös starthelyről indult. A szombat délutáni futamban még erősebb mezőny vár rá, így most az ötödik helyezés is kiváló lenne.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!