Játssz csütörtökön is a TUTI-val! Vágd zsebre ma te a milliókat!

2020. 01. 16 – csütörtök

Csütörtökön Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az ügetőverseny hossza 2700 méter, a startnál pedig tizenhat hatéves kanca várja, hogy összemérje tudását. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Enamorada (12) – Evita Peron (15) – Etonne de Carsi (14) – Etoile de la Loge (11) – Egerie d’Alouette (13)

Enamorada (12) legutóbb nagy fölénnyel múlta felül egyéni rekordját. Az elején még mindig érdekesen kezd, de várásra hajtva könnyen kezelhető. A hosszabb táv nem jelenthet neki gondot, most is első esélyt képvisel.

Evita Peron (15) legutóbb nem volt jó napja, különösebb indok nélkül a hajrában nem tudott eléggé felgyorsulni. Most egy kiegyensúlyozott iramú versenyben bízom, ahol remek a beállítása. Meg kell most nyugtatnia, de csalódott nem lennék, ha nem jutna neki hely az első ötben.

Etonne de Carsi (14) négy téli verseny van a lábaiban és közel áll a legjobb szintjéhez. Csütörtökön kedvező lesz a beállítása és a legutóbbihoz képest gyengébb lesz a mezőny is. Egy zavartalan versenyen ott lehet az első öt között.

Etoile de la Loge (11) legutóbb nem kedvelte Cagnes-sur-Mer pályáját, de korábban elég stabil volt. Csütörtökön ideális lesz a beállítása és francia kancákkal néz szembe, ezért jó helyezést szerezhet.

Egerie d’Alouette (13) szinte kifogástalan formában van, legutóbb egy kicsit korán zárkózott és két külföldi kanca megelőzte. Ez az utolsó ilyen szintű téli versenye, utána magasabb kategóriákba fog indulni, ezért ott a helye az első háromban.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!