Szerencsés szerdád lehet ha ma is TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár milliókat!

2020. 01. 15 – szerda

Szerdán Cagnes-sur-Mer-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1500 méteres galopp síkversenyen tizenhat négyéves telivér áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas és gyors verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: El Caliente (15) – Silberpfeil (7) – Santi del Mare (14) – Pedro Star (3) – Katdar (11)

El Caliente (15) két jó futás után áll starthoz a szerda délutáni Kincsem+ futamban, ahol bármi megtörténhet. A beállítása alapján a győzelemre is esélyes.

Silberpfeil (7) nagyon jól teljesített az utolsó fellépésén, ha valamivel szerencsésebb előrébb is végezhetett volna, mint a harmadik hely. A 12-es startbox miatt várásra fogják lovagolni, remélhetőleg kifizetődik ez a taktika.

Santi del Mare (14) 3 kg pönalitást kapott a legutóbbi győzelme miatt, de a jelenlegi beállításával is versenyképes lesz. Gyors lóról van szó, akinek a szerdai verseny prioritást élvez a téli programjában.

Pedro Star (3) legutóbb csak az ötödik helyen ért célba, amennyiben zavartalanul alakul a versenye a győzelmet is megszerezhette volna. A reggeli tréningek során jól dolgozott, így a szerdai Kincsem+ futamot topformában várja, de a szintetikus borítás jobban kedvezne neki, és 15-ös startbox miatt is nehéz feladat elé néz.

Katdar (11) jó ideje nem nyert versenyt, de szinte mindig kihozza magából a maximumot. A szerdai Kincsem+ futamban a 13-as startboxból kell majd indulnia, emiatt azonban nem kell aggódni, mert a tervek szerint várásra fogják lovagolni. A mezőny megfelel a képességeinek, a győzelemre is esélyes.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:55-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!