Kedden is ugorj fejest a milliókba! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2020. 01. 14 – kedd

Kedden Pau ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 4000 méter hosszú galopp akadályversenyen tizenhat ötéves és idősebb telivér áll starthoz, hogy összemérje erejét. Egy hosszútávú akadályverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, bármilyen sorrend nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Mon Prestige (1) – Cocody du Banco (8) – Soldier’s Queen (15) – Solidam (13) – Eden Conti (2)

Mon Prestige (1) múltkor nem kapott elég munkát, ezért a zsokéja  még többet dolgozott vele. Most már jó állapotban van és a magas teher miatt sem kell aggódni, hiszen tavaly ugyanilyen súllyal nyerte meg ezt a Kincsem+ futamot. Éppen ezért csalódás lenne, ha idén nem jutna neki főszerep.

Cocody du Banco (8) múltkor gáton bizonyította képességeit és most ambiciózusan tér vissza. Ez a verseny ugyan kicsit gyorsan jött neki, de úgy tűnik, hogy kipihente a korábbi fáradalmakat. Kemény ló, aki bírja a mély talajt és legutóbb is győzött Pau-ban.

Soldier’s Queen (15) legutóbb sem okozott csalódást és azóta is jó állapotban maradt. Az akadályok nem zavarhatják, még ha először is fut Pau-ban ilyen versenyen, ezért ismét a jó teljesítményében bízhatunk.

Solidam (13) legutóbb nagyszerűen teljesített Pau-ban, ahol nem csak jól ugrott, de az utolsó akadály után meglepetésre remekül sebességet váltott. Korábban nem sikerült ezen a pályán dobogót szereznie, de már megoldotta ezt a problémát, ezért remélhetőleg most sem lesz gondja és megérkezik a hajrában.

Eden Conti (2) egy nagyon jó ló, csak kisebb egészségügyi problémákkal küzdött, de jelenleg minden rendben van vele. Nagyon jó formában érkezik a keddi Kincsem+ futamra, és annak ellenére, hogy hiányzik még neki az ilyen szintű tapasztalat, minden adott ahhoz, hogy versenyképes legyen.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!