Megint hétfő van? Dobd fel a napodat akár milliós nyereménnyel! Játssz ma is a TUTI-val!

2020. 01. 13 – hétfő

Hétfőn is Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2700 méteres ügetőversenyen tizenhat rutinos, hatéves és idősebb versenyló áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Druss de Guez (7) – Tellmeastory (12) – Diablo d’Herfraie (16) – Volnik du Kras (14) – Very Kronos (9)

Druss de Guez (7) a téli-meeting kezdete óta nem volt sikeres, de legutóbb kiváló értékkel győzött, de ennél még jobb is lehet. Természetesen komoly ellenfelei lesznek, de most, hogy magára talált, ismét a győzelemért kell harcolnia.

Tellmeastory (12) hétfőn ismét patkolatlanul fog futni. Úgy tűnik, hogy ez a nyolcéves ügető akkor is eredményes lehet a nemzetközi mezőnyökben, ha nincs sok mozgástere, ezért most is ott lehet az első öt hely valamelyikén.

Diablo d’Herfraie (16) felkészült erre a testreszabott versenyre, ahol az életnyeremények felső határán van. Ravasz ló, utoljára sem mozgott rosszul, de előtte stabil volt. A külföldi mezőnyt nehéz megítélni, de patkolatlanul ismét egy helyezést szerezhet.

Volnik du Kras (14) egy különleges ló, jobb, ha a legutóbbi Kincsem+ futamon elért hatodik helye alapján ítélik meg. Hétfőn a nagy riválisai mellett is esélyes a győzelemre, még akkor is, ha eddig a rövidebb távokon eredményesebb volt.

Very Kronos (9) legutóbb versenyre volt szüksége, ami nagyon jót tett neki. Sok tartaléka van és az utolsó munkái kiválóak voltak, ezért főszerepet játszhat.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!