Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap 300 millió forint a jackpot a Kincsem+ futamban? Játssz ma is a TUTI-val és tedd próbára a szerencséd!

2020. 01. 12 – vasárnap – 300 millió forint jackpot

Vasárnap is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak, amely a Grand Prix d’Amerique hatodik kvalifikációs állomása lesz. A 2850 méter hosszú ügetőversenyen tizenöt kiváló versenyló méri össze tudását. Rendkívül izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 300 millió forint! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Enino du Pommereux (7) – Belina Josselyn (15) – Uza Josselyn (14) – Alcoy (1) – Carat Williams (13)

Enino du Pommereux (7) nagyon jó teljesítményt nyújtott december 22-én, amikor is csak egy nála jobb formában lévő lótól kapott ki. Kipihente a verseny fáradalmait, így frissen és felkészülten áll starthoz vasárnap, ezért minden esélye megvan arra, hogy az első három között végezzen.

Belina Josselyn (15) nagyszerűen dolgozott az utolsó munkák során. Vasárnap igazi teszt vár rá, de ezúttal csak az elülső lábain viseli majd a patkókat. Cél az első három közé kerülés, hogy aztán január 26-án megvédhesse címét a Prix d’Amerique-ben.

Uza Josselyn (14) két negyedik helyezéssel a háta mögött lép pályára vasárnap délután, és jelenleg is kitűnő kondícióban van. Bízom az eredményes szereplésében, ha minden jól alakul, ezúttal a dobogón fog végezni.

Alcoy (1) topformában várja az utolsó „4B-és” versenyt, ahogy azt a legutóbbi harmadik helyezése is bizonyítja, amikor is nem sokkal maradt le Enino du Pommereux (7) mögött. Ezen a futásán elbírálva vasárnap is az első öt közé várható, de akár a dobogóra is odaérhet.

Carat Williams (13) versenyről versenyre jön előre, egyre jobb formába lendül. Az életnyereménye alapján biztos résztvevője lehet az idei Prix d’Amerique-nek, mégis az első három hely egyikén célba érve kellene kvalifikálja majd magát a január 26-ai klasszikusra.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!