Ha szombat, akkor is Kincsem+! Játssz és nyerj a TUTI-val ma is akár milliókat!

2020. 01. 11 – szombat

Szombaton is Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenynek csupán tizenhárom versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv nyerő lehet a befutásnál. A létszám is nagyon kedvező lesz, hiszen csak tizenhárom lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Campo Bahia (8) – Falcao de Laurma (11) – Fleche du Yucca (2) – Feliciano (10) –Frisbee d’Am (9)

Campo Bahia (8) megnyerhette volna Criterium Continentalt, ha nem ugrik. A mén fantasztikus formában van, így az is belefér, hogy szombaton patkolva lépjen pályára. A 2850 méteres táv sem okozhat neki gondot, ezért megint a győzelem reményében áll starthoz.

Falcao de Laurma (11) utolsó futásából nem szabad kiindulni. Sajnos a felkészítése sem úgy alakult, ahogy kellett volna, de a zárómunkája során könnyen mozgott, ezért szombaton a győzelemért fog küzdeni.

Fleche du Yucca (2) rengeteget fejlődött az elmúlt hónapokban, amit a december 8-án aratott Group 2-es győzelme, és a legutóbbi Face Time Bourbon mögötti második helyezése is bizonyít. A játékosoknak érdemes számolni vele, ha azt hozza, amit legutóbb láthattunk tőle, az első négy között fog végezni.

Feliciano (10) pénzdíjas hetedik helyen végzett a Grand Prix de Bretagne-ban. Ezen a futásán elbírálva komoly figyelmet érdemel a szombati Kincsem+ futamban, és David Thomain jelenlegi formája is ajánlja Philippe Allaire idomítottját.

Frisbee d’Am (9) nagyon jó teljesítményt nyújtott a Criterium Continentalban, ezzel a harmadik helyezéssel kihozta a versenyből a maximumot. A mén jelenleg is remek formának örvend, ehhez kétség sem férhet, de szombaton patkolva fog futni, így csak pénzdíjas helyre várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!