Gyors verseny, nagy nyeremény? Tedd próbára a szerencséd szerdán is és vágd zsebre Te a milliókat!

2020. 01. 08 – szerda

Szerdán a festői szépségű Chantilly ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1300 méteres galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Degrisement (12) – Cry Baby (6) – Vedeux (9) – Rimini (5) – Mille Sabords (14)

Degrisement (12) nagyon jól futott az utolsó fellépésén, ami azt bizonyítja, hogy újra topformában van. A beállítása kedvező, és az 1300 méteres táv is növeli az esélyeit, így beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Cry Baby (6) jó formának örvend. A beállításából újabb kg-ot engedtek a hendikepperek, így magabiztosan várja a szerdai Kincsem+ futam indítását.

Vedeux (9) nagyon jó teljesítményt nyújtott az utolsó két versenyében, és a munkaformái is kiválók. Bízhatunk eredményes szereplésében, az első három közé várható.

Rimini (5) az utolsó futását követően kapott némi pihenőt, amiből rengeteget profitált. A ló csodálatos formában várja a szerdai visszatérő versenyét, így amennyiben a 16-os startbox nem okoz neki gondot, a főszereplők közé fog tartozni.

Mille Sabords (14) kapott némi pihenőt az utolsó futását követően, melynek eredményeként a tréningek során sokkal jobban teljesít. A játékosoknak érdemes kalkulálni vele, ha minden jól alakul, az első öt között fog célba érni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:55-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!