Kedden is tedd próbára a szerencséd! Játssz és nyerj a TUTI-val ma is akár milliókat!

2020. 01. 07 – kedd

Kedden is Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenynek tizenhat versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, bármilyen forgatókönyv nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Douxor de Guez (4) – Dorado Bello (3) – Duc de Christal (2) – Daguet Normand (5) – Delfino (14)

Douxor de Guez (4) jó versenyt futott az utolsó fellépésén, és a munkaformáival is kiválók. A keddi Kincsem+ futam mezőnye jó lovakból áll, de az alaptávos beállítása miatt magabiztosan várja az indítást.

Dorado Bello (3) újra formába lendült, ahogy azt a legutóbbi két futása is bizonyítja, és a keddi Kincsem+ futamban is csodálatos a beállítása, ezért a győzelmet is megszerezheti.

Duc de Christal (2) nagyon jó teljesítményt nyújtott az utolsó fellépésén, a tréningek során pedig tovább jött előre. A keddi Kincsem+ futam mezőnyében nagyon erős mezőny vár rá, de a vincennes-i nagypálya kedvez neki, ezért is számíthatunk rá.

Daguet Normand (5) szép győzelmet aratott december közepén, legutóbb is előrébb végezhetett volna, mint a hatodik hely, ha valamivel szerencsésebb. A tervek szerint várásra fogják hajtani, amennyiben minden jól alakul, pénzdíjas pozícióban fog végezni.

Delfino (14) legutóbbi harmadik helyezésének értékét növeli, hogy hogy nem volt csúcsformában. A keddi Kincsem+ futamban az ellenfeleken túlmenően a 25 méteres térhátránnyal is meg kell majd küzdenie, de egy pénzdíjat most is szerezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!