Elkezdődött év első munkahete, dobd fel hát akár milliós nyereménnyel! Játssz hétfőn is a TUTI-val!

2020. 01. 06 – hétfő

Hétfőn is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2700 méteres ügetőversenyen mindössze tizennégy versenyló kéri a játékosok figyelmét. Rendkívül kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Fidele Royal (6) – French Man (14) – Fawley Buissonay (7) – Fakir de Mahey (12) – Faithful (11)

Fidele Royal (6) igazi specialistája a hosszabb távoknak, ennek ellenére nem volt meglepetés, hogy az utolsó két versenyében ilyen jól futott. A hétfői Kincsem+ futamban is számíthatunk rá, mert igazi nagy reménysége az istállójának, aki előtt fényes jövő áll.

French Man (14) négy hete nem lépett pályára, mert nem volt számára ideális feltételekkel kiírt futam. A hétfői Kincsem+ futamban várásra fogják hajtani, ha minden jól alakul a főszereplők közé fog tartozni.

Fawley Buissonay (7) két jó futás után várja a hétfői versenyt, amikor is kedvező a beállítása. Az ellenfelek közül Fidele Royal (6) képviseli a legjobb esélyt, de ha minden a tervek szerint alakul, megint a dobogón végezhet.

Fakir de Mahey (12) legutóbb nem úgy teljesített, ahogy azt a képességei alapján várható tőle. A 2700 méteres táv ideális számára, a tréningek során pedig nagyobb fokozatra kapcsoltak vele, épp ezért hétfőn pénzdíjas pozícióban érhet célba.

Faithful (11) nem tartozik a könnyű hajtások közé, pedig jókora potenciál lakozik benne. A hétfő délutáni Kincsem+ futamban csodálatos a beállítása, ezért a játékosoknak mindenképpen érdemes kalkulálni vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!