Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap 150 millió forint a jackpot a Kincsem+ futamban? Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2020. 01. 05 – vasárnap – 150 millió forint jackpot

Vasárnap is Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2100 méter hosszú ügetőversenyen tizenhat hétéves és idősebb versenyló áll starthoz, hogy összemérje tudását. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 150 millió forint! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Dorgos de Guez (8) – Colonel (4) – Orlando Jet (7) – Caly Loulou (1) – Dreambreaker (13)

Dorgos de Guez (8) csak a hatodik helyen végzett a Grand National du Trot sorozat fináléjában, ami csalódás volt, de a legutóbbi győzelme valamelyest kárpótlás volt a december elején történtekért. A fogadóknak érdemes kalkulálni vele, első esélyt képviselünk.

Colonel (4) legutóbb egy amatőrhajtóknak kiírt versenyben állt starthoz, így abból a negyedik helyezéséből hiba volna messzemenő következtetéseket levonni. A vasárnapi Kincsem+ futamban csodálatos a beállítása, ezért Dorgos de Guez-zel (8) egyetemben a győzelemért fog küzdeni.

Orlando Jet (7) legutóbbi negyedik helyezésének értékét növeli, hogy a 15-ös starthelyről indult. A vasárnapi szereplését illetően kimondottan optimisták lehetünk, óriási csalódás lenne, ha nem sikerülne az első öt között végeznie.

Caly Loulou (1) december 21-ei teljesítménye nagy örömöt volt és a munkaformái is kiválók. A 2100 méteres táv tökéletes lesz számára, így az első három közé várható.

Dreambreaker (13) két jó futás után várja a vasárnap délutáni Kincsem+ futamot és jelenleg is nagyszerű formának örvend. Valószínűleg Colonel (4) és Dorgos de Guez (8) is jobb esélyt képvisel nála, de egy pénzdíjas helyezést ő is szerezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!