Szombaton se felejts el TUTI-t játszani! Nyerj ma is akár milliókat!

2020. 01. 04 – szombat

Szombaton Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az ügetőverseny hossza 2100 méter, a startnál pedig tizenhat rutinos, nyolcéves és idősebb versenyló várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Caliu des Bosc (7) – Callas du Bouffey (4) – Cristal du Perche (9) – Bel Air (6) – Biniou de Connee (3)

Caliu des Bosc (7) az utolsó két versenyében csak az ötödik helyen ért célba, ami csalódás volt. A szombat délutáni Kincsem+ futamban újabb jó lehetőség vár rá, ha sikerül megfelelően beosztani az erejét, a főszereplők közé tartozhat.

Callas du Bouffey (4) nagyon jó teljesítményt nyújtott az utolsó fellépésén, ha valamivel szerencsésebb, előrébb is végezhetett volna, mint a negyedik hely. A kanca topformában van, és a beállítása is ideális, ezért az első három közé várható.

Cristal du Perche (9) legutóbbi negyedik helyezése csalódás volt. A szombati futamban csodálatos a beállítása, és a 2100 méteres táv sem okozhat neki gondot, ezért a játékosoknak érdemes kalkulálni vele.

Bel Air (6) biztatóan mozgott december 17-én, amikor is azzal a céllal lépett pályára, hogy felkészüljön erre a Kincsem+ futamra. A munkaformáival kiválók és az első soros startpozíció miatt is bízhatunk eredményes szereplésében.

Biniou de Connee (3) egészségügyi problémával bajlódott az elmúlt hónapokban, de mindez már a múlté. Nincs szász százalékos állapotban, mégis bízhatunk az eredményes szereplésében, mert a beállítása tökéletes és a mezőny is megfelel a képességeinek.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!