Egy gyors versenyt péntekre? Játssz és nyerj a TUTI-val ma is akár milliókat!

2020. 01. 03 – péntek

Pénteken Deauville-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2500 méteres galopp síkversenyen tizenöt telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Richemont (1) – Chipiron (2) – Ideal Man (14) – Plateado (3) – Van Halo (7)

Richemont (1) egy megbízható telivér, aki megérdemelt győzelmet aratott december 2-án. A szintetikus borítás és a táv is kedvez neki, így pénteken is jó eséllyel pályázik a győzelemre.

Chipiron (2) könnyebben győzött annál december 23-án, mint azt a bírói ítéletet olvasva gondolhatnák, ezért is adták indulónak a pénteki Kincsem+ futamra. Valószínűleg Richemont (1) képviseli a legjobb esélyt, de Pierre-Charles Boudot-val a nyergében ő is megtesz majd mindent a győzelemért.

Ideal Man (14) formában van, ezért is indul a pénteki Kincsem+ futamban. A pálya és a táv is kedvez neki, ahogy azt a legutóbbi második helyezése alkalmával már láthattuk, így a magasabb osztályban is jó futást várhatunk a négyévestől.

Plateado (3) csodálatos formában van. A beállítása magasabb lett, de remélhetőleg a jelenlegi hendikepszámával is megállja majd a helyét. A pálya kedvez neki, ezért mindent egybevetve optimisták lehetünk a pénteki szereplését illetően.

Van Halo (7) mentálisan és fizikálisan is jó formának örvend. Soha nem futott még Deauville-ban, de valószínűleg ez a pálya kedvezni fog neki. Bízhatunk eredményes szereplésében, az első öt közé várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!