Az új évben is tedd próbára a szerencséd! Nyerj ma is akár milliókat a TUTI-val!

2020. 01. 02 – csütörtök

Csütörtökön Pau ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3800 méter hosszú galopp gátversenyen tizenhat rutinos, hatéves és idősebb versenyló méri össze tudását. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kedvező, hiszen csal tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Deportetoi (3) – Spanish One (4) – The Golden Boy (2) – Enzo des Ongrais (1) – Violon de Bréjoux (7)

Deportetoi (3) egy kedvelt ló, aki rendszeresen erős mezőnyökben fut és gyorsan dolgozza le a hátrányát. A szombati utolsó tréningjén is meggyőző volt, ezért az első öt közé várható.

Spanish One (4) másfél év kihagyás után nagyszerűen tért vissza, ezért kihasználva a jó beállítását továbbra is gáton indul, ami jobban fekszik neki. Egy nagyon jó ló, aki visszanyerve a formáját, ezúttal is főszerepet játszhat.

The Golden Boy (2) legutóbb nem tudta tartani a verseny ritmusát, mert a felzárkózás közben hibázott. Mivel a ló nagyon jó formába lendült, ezért erre a Kincsem+ futamra készítették. Minden képessége meg van az eredményes szerepléshez, így sokat várhatunk tőle.

Enzo des Ongrais (1) csütörtökön futja első nagy hendikepjét, ahova nagyon jó állapotban érkezik. Nemrég Auteuil-ben bizonyította, hogy erős mezőnyben is képes helytállni. Ezúttal magas a terhe, de egy nagyon jó ló, aki könnyen alkalmazkodik mindenféle talajhoz.

Violon de Bréjoux (7) visszatérő versenye nagyon jól sikerült, ahol könnyen megtalálta a futam ritmusát. Bár jobb lett volna, ha akadályon indul, a gátversenyt is meg fogja oldani, ahogy Dieppe-ben is tette tavasszal. Ugyan egy nehezebb pályát jobban kedvelt volna, de egy helyezést így is szerezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!