Az év utolsó napján se felejts el TUTI-t játszani! Nyerd meg ma Te a milliókat!

2019. 12. 31 – kedd

Kedden Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2700 méteres ügetőversenyen tizenhat rutinos, hatéves és idősebb francia tenyésztésű versenyló kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Alinea (8) – Be One des Thirons (7) – Belle Louise Mabon (2) – Colt des Essarts (13) – Bleu Ciel (6)

Alinea (8) legutóbb nem azt hozta a rövidebb távon, amit reméltünk tőle, de legalább versenyben maradt. Most az általa igen kedvelt 2700 méteren áll majd starthoz, ami sokat segíthet rajta. Ha kellően koncentrál, ott lehet a végső küzdelemben.

Be One des Thirons (7) jó állapotban van, és a saját kategóriájában indulhat, ahol csak a hétévesek ismeretlenek számára. Mindig nagyon jók a mentális képességei, elkerüli verseny közben a veszélyes helyzeteket. Az elülső lábain patkolatlanul indul, de ez nem hátrány neki.

Belle Louise Mabon (2) legutóbb folytatta rossz szokását és sajnos a diszkvalifikálás sorsára jutott, majd szabadra is került. Ha megfelelően koncentrál itt első esély lesz Eric Raffin-nel.

Colt des Essarts (13) az őszi hibája után pihenőre kellett vinni, azonban a 2100 méterre történő visszatérése alkalmával tisztességesen helyt állt egy igen erős mezőnyben. Rögtön az elején elment vezetni, de a végére nem bírta a sebességet. Most mind a négy lábán patkolatlanul indul, és mivel jól felkészült kellően éles lesz.

Bleu Ciel (6) múltkor jól teljesített annak ellenére, hogy számára szokatlanul, patkolatlanul futott és a rontott start után nagy hátrányt szedett össze. Azóta munkában van és a legjobbját nyújtja, most pedig a saját kategóriájába került. Ismét patkolatlanul indul, egy szerencsés versenyen ott lehet a legjobbak között.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!