Unatkozol a két ünnep között? Vegyél egy TUTI-t és nyerj ma akár 150 millió forint jackpotot!

2019. 12. 29 – vasárnap – 150 millió forint jackpot

Vasárnap is Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2100 méter hosszú ügetőversenyen, amely a Prix’s Amerique harmadik kvalifikációs versenye, tizenhét versenyló méri össze tudását. Izgalmas verseny lesz, megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bold Eagle (8) – Billie de Montfort (3) – Davidson du Pont (5) – Uza Josselyn (1) – Ringostarr Treb (6)

Bold Eagle (8) nagyszerűen helyt állt december 8-án. A vasárnapi Group 2-es versenyben patkolva fog futni, hogy kíméljék a patáit, de ahogy azt a kanadai győzelme is bizonyítja, ez a formáció sem jelenthet számára akadályt, ezért az első öt közé várható.

Billie de Montfort (3) nagyon jól mozgott a Grand Prix du Bourbonnais-ban, mellette szól továbbá, hogy kifejezetten megbízható. A gyors kezdők közé tartozik, s amennyiben hajtója megfelelően tud helyezkedni vele, megint az első öt között fog végezni.

Davidson du Pont (5) mentálisan és fizikálisan topon van, ennek ellenére a vasárnapi kiemelt versenyben patkolva fog futni. Így is számolni kell vele, az első öt között végezhet.

Uza Josselyn (1) nagyon jó teljesítményt nyújtott a Grand Prix du Bourbonnais-ban, a tréningek során pedig tovább jött előre. A 2100 méteres táv jobban kedvez majd neki, ezért a tavalyi évhez hasonlóan, megint odaérhet a dobogóra.

Ringostarr Treb (6) jó formában várja a franciaországi visszatérését, ezért is reménykedem az eredményes szereplésében. Az elsődleges cél, hogy felkészüljön a Prix d’Amerique-re, ettől függetlenül most is kalkulálni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!