Egy gyors játékot péntekre? Nyerj ma is a TUTI-val akár milliókat!

2019. 12. 27 – péntek

Pénteken is Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az ügetőverseny hossza 2700 méter, a startnál pedig tizenhat négyéves, francia tenyésztésű versenyló kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Fleuron du Goutier (12) – Foxtrot Nobless (11) – Fly Speed (15) – Faon du Vivier (14) – Festif Charmant (10)

Fleuron du Goutier (12) a szeptemberi futása után került új idomításba és az első versenyében nagyszerű teljesítményt láthattunk tőle. Pénteken 2700 méteres távon kell majd helytállnia, de emiatt nem kell aggódni. Bízhatunk az eredményes szereplésében.

Foxtrot Nobless (11) az utolsó fellépésén patkolva futott, hogy felkészüljön erre a Kincsem+ futamra. A formaidőzítése tökéletesen sikerült, a beállítása pedig nagyszerű, ezért minden adva van az eredményes szerepléséhez.

Fly Speed (15) nagyszerű győzelmet aratott a december 15-én megrendezett referencia futamban. Kipihente a verseny fáradalmait, és a beállítása is kitűnő, ezért pénteken komolyan számolni kell vele

Faon du Vivier (14) a december 1-jei futása után kissé fáradtnak tűnt, ennek tudható be, hogy legutóbb lemaradt a győzelemről. Most már minden rendben van vele, a tréningek során sokkal frissebben dolgozott, de a mezőny rendkívül erős, így a pénteki sikerére kevesebb az esélye.

Festif Charmant (10) jó teljesítményt nyújtott december 1-jén, amikor is a negyedik helyen ért célba. A pénteki Kincsem+ futamban patkolatlanul áll starthoz, s ez a formáció kimondottan kedvez neki, így könnyen elképzelhető, hogy ebben a mezőnyben is az első öt között fog célba érni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!