Karácsony másnapján is Rád találhat a szerencse! Játssz és nyerj ma is akár milliókat a TUTI-val!

2019. 12. 26 – csütörtök

Csütörtökön Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2700 méteres ügetőversenyen mindössze tizenhárom versenyló áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Rendkívül kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhárom lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Douceur du Chene (9) – Darling Berry (10) – Crescendis (13) – Dascalia (8) – Coumba Kuky (11)

Douceur du Chene (9) nagyon jól futott Lyonban is, ahol a második helyen ért célba. A kanca topformában van, és Franck Nivarddal is nagyszerű párost alkotnak, ezért az első három között érhet célba.

Darling Berry (10) utolsó futása nem tükrözi a valós tudását, hisz november végén patkolva állt starthoz azért, hogy felkészüljön erre a Kincsem+ futamra. Jó képességű, bátor kancáról beszélünk, aki ezúttal patkolatlanul lép majd pályára, remélhetőleg az első öt között fog végezni.

Crescendis (13) minimális különbséggel maradt le a győzelemről az utolsó versenyében. A csütörtöki futamban fiatalabb kancákkal is meg kell majd küzdenie, mégis ideális a beállítása. A kanca topformában van, a játékosoknak érdemes számolni vele.

Dascalia (8) biztató teljesítményt nyújtott az utolsó fellépésén, és jelenleg is nagyszerű formának örvend. A csütörtök délutáni Kincsem+ futamban tökéletes a beállítása, így remélhetőleg az első helyezésért fog küzdeni. A mezőny erős, az ellenfelek közül leginkább Darling Berry-től (10) kell tartani.

Coumba Kuky (11) nagyszerű teljesítményt nyújtott december 11-én, és most is topformában áll majd starthoz. Nem egy könnyű eset, de ha hiba nélkül letudja a start után első métereket, az első öt között fog végezni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!