Kerüljön milliós nyeremény a fa alá! Játssz ma is a TUTI-val és tedd próbára a szerencséd!

2019. 12. 24 – kedd

Kedden Cagnes-sur-Mer ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 4000 méter hosszú galopp gátversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér méri össze erejét. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, bármilyen sorrend nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Eclair du Maffray (14) – Blues Wave (10) – Intrinseque (8) – Saint Anjou (4) – Le Mans (2)

Eclair du Maffray (14) előkelő második helyezést szerzett a december 9-én lefutásra került Kincsem+ futamban. Megbízható ló, aki jó formában várja a keddi Kincsem+ futamot is, ezért is bízhatunk a győzelmében.

Blues Wave (10) eredményeire nem panaszkodhatunk, hisz két Kincsem+ futamban is az első öt között végzett. A beállítása ideális, a pálya és a táv sem okozhat neki gondot, így a keddi versenyben is számolni kell vele.

Intrinseque (8) nagyszerű teljesítményt nyújtott a visszatérő versenyében, és a munkaformáival is maximálisan kiválók. A mély pálya és a 4000 méteres táv is kedvez neki, ezért a játékosoknak érdemes kalkulálni vele.

Saint Anjou (4) gáton és akadályon is képes jó teljesítményt nyújtani. A ló formában van, és keddi versenynek otthont adó cagnes-sur-meri pályát is jól ismeri, így minden adott az eredményes szerepléséhez.

Le Mans (2) megérdemelt győzelmet aratott legutóbb, s jelenleg jobb formának örvend, mint tette azt a december 11-i versenyét megelőzően. Kedden visszatér gátra, de a mezőny megfelel a képességeinek. A mély pálya kedvez neki, ezért az első öt között végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!